• Zvezdin "12. igrač" dobio dres

  Crveno-beli povukli iz upotrebe dres sa brojem 12. Preciznije, poklonili ga navijačima.

  Generacije su dolazile i prolazile, a navijači su ostajali 12. igrač Crvene zvezde i nepresušna energija sa Severa - tim rečima je klupski portparol otvorio okupljanje na kome je zvanično iz upotrebe povučen dres sa brojem 12.

  Tačnije, poklonjen je navijačima.

  "Dolazili su Real, Barselona i mnogi drugi veliki klubovi. Mnogi nisu pobeđivali iako su bili kvalitetniji, jer je Zvezda imala 12. igrača - navijače", objasnio je potez kluba predsednik, Vladan Lukić.

  "Na ponos svih nas, prvi i jedini na ovim prostorima, povlačimo broj 12 iz upotrebe zbog navijača. Teže mi je da sada govorim nego kada smo potpisivali ugovor, na primer, sa Gaspromom. Mnogo sam uzbuđen, jer sam i sam navijač. Jedina ispravna odluka je da broj 12 mogu da nose samo Delije", dodao je Lukić.

  U ime navijača dres je primio Vladimir Šavija.

  "San svih zvezdaša je bio da zaigra na terenu... Nedavno smo dobili čast da postanemo deo kluba potpisivanjem ugovora. Sada nam je čast da uzmemo i dres. Za razliku od igrača koji od trenera dobijaju mesto u timu, naše mesto je nekada malo istureno, a nekada iza golmana - u zavisnosti od toga na koju stranu napada naš klub", rekao je Šavija.

  "Ovaj ugovor nije kao kada sa igračima, ovo je doživotno, sa ovim se ide u grob. I nadamo se da će nas trener staviti među 'prvih 12".

  Šavija je pozvao Delije da se u četvrtak (20,30) okupe u što veće broju kada se Zvezda sastaje sa Slovanom.

  "Na nama je da damo naš prvi gol", zaključio je Šavija
  Partager via Gmail Yahoo! Pin It

 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :