•  

  NEVEROVATNO!!!

  Dres crvene zvezde koji je nosijo Darko Pancev u Bariju je prodat za 4'084€ na Ebay'u.

  e

   

  Partager via Gmail Yahoo! Pin It

  votre commentaire
 • Od danas!

  Novi dres trećа gаrniturа 2011/2012 u Red Star Shop'u.

   

  image

  Partager via Gmail Yahoo! Pin It

  votre commentaire
 • Zahvaljujući saradnji i dobroj volji marketinga našeg kluba i ekipe sajta www.redstarbelgrade.info, Zvezdaši, a samim tim i posetioci našeg sajta moći će premijerno da vide nove dresove fudbalskog kluba Crvena zvezda!

  Oprema u kojoj će naša ekipa nastupati u tekućoj sezoni biće u narednom periodu i zvanično predstavljena i puštena u prodaju u Red Star shopu. Pre toga, dobili ste mogućnost da vidite ekskluzivne slike novih dresova.

  Napomena: Za pregled cele slike, kliknite na nju! Uživajte!

  dres11
  dres2
  dres3
  dres4
  dres5

  dres6 

  Još jednom, velika zahvalnost marketingu našeg kluba i ekipi RSB-a!

  Partager via Gmail Yahoo! Pin It

  votre commentaire
 •  

  a

  Telekom Srbija i FK Crvena zvezda potpisali su četvorogodišnji ugovor o sponzorstvu za period 2011/2015, koji podrazumeva podršku svim selekcijama najtrofejnijeg domaćeg kluba.Ugovor su potpisali Vladan Lukić, predsednik FK Crvena zvezda i Branko Radujko, generalni direktor Telekoma Srbija.

  „U životu prirodne stvari idu prirodnim tokom, a to je da najbolji idu sa najboljima, najveći idu sa najvećima. Posle našeg „braka“ sa Gaspromom najlogičnije i najprirodnije je bilo da prvi sledeći bude sa Telekomom Srbija. Gasprom i Telekom Srbija su najveće kompanije koje funkcionišu na našem tržištu i Crvena zvezda je ponosna na to, ali i svesna svoje obaveze da takve partnere ne smemo da razočaramo i da Crvena zvezda, pre svega rezultatski, mora biti na nivou Telekoma Srbija.“, rekao je Vladan Lukić predsednik FK Crvena zvezda

  Predstavljajući novi izgled dresa, Vladan Lukić uručio je dres sa obeležjima „novog igrača“ crveno belih, Telekoma Srbija g. Branku Radujku, generalnom direktoru kompanije<o:p></o:p>

  Partager via Gmail Yahoo! Pin It

  votre commentaire
 • NOVI DRES CRVENE ZVEZDE

  Poštovani Zvezdaši, od petka 18. februara u prodaji je novi Zvezdin dres, koji je urađen po uzoru na dres iz 1991. godine. Cena dresa je 5290 dinara.

  U toku je akcija po kojoj svi članovi kluba mogu doći do svog primerka novog Zvezdinog dresa po specijalnoj ceni od 3390 dinara. Akcija traje do 28. februara, a nakon toga, članovi će moći dres da kupe po redovnom popustu za članove od 20%.


  Pored Red Star Shop-a novi dres možete kupiti i u tržnom centru "Ušće", gde je u toku promocija članstva koja će trajati do nedelje 20. februara.

  RED SATR SHOP

  Partager via Gmail Yahoo! Pin It

  votre commentaire


  Suivre le flux RSS des articles de cette rubrique
  Suivre le flux RSS des commentaires de cette rubrique