• Srpski vicešampion biće ekskluziva italijanskog proizvođača sportske opreme, što će mu, pored unosnog ugovora, doneti i druge povlastice

  .13268853716944

  Pisanje MOZZART Sporta o promeni tehničkog sponzora Crvene zvezde (Najki - Leđea) potvrđeno je danas na Marakani!

  Fudbaleri crveno-belih od leta će i definitivno nositi dresove italijanskog proizvođača sportske opreme, saradnja će preliminarno biti sklopljena ovih dana, a zvanično potpisivanje ugovora trebalo bi da se obavi u maju.

  S obzirom na to da će Zvezda biti najzvučniji partner Leđee, to će joj, pored unosnog ugovora, obezbediti i dodatne povlastice...

  Kako smo vas već obavestili, crveno-beli će od Italijana dobijati 1.800.000 evra po sezoni, s tim što će dve trećine od te sume dobijati u "kešu"(1.200.000 evra), a ostatak u sportskoj opremi - ne samo za prvi tim, već i za sve mlađe kategorije, kao i za žensku ekipu.

  Osim toga, Zvezda neće nositi dresove koji se već nalaze u ponudi Leđee, već će imati status ekskluzivnog partnera, što znači da će moći, u saradnji s italijanskim proizvođačem, da kreira sopstvenu liniju, ne samo dresova, već i trenerki, majica, jakni i ostale opreme.

  Partager via Gmail Yahoo! Pin It

  votre commentaire
 • Kako prenosi internet portal „Mozzartsport“, FK Crvena zvezda uskoro će potpisati novi, veoma isplativi ugovor o tehničkoj saradnji sa poznatim italijanskim proizvođačem sportske opreme „Leđea“.

  logo_legea_insegne

  Kako se prenosi, odnosi između rukovodstva FK Crvena zvezda i „Delta sporta“ su daleko od dobrih, tako da su u našem klubu vrlo blizu odluke da prekinu saradnju sa „Delta sportom“ sa kojim saradnja traje od 2006. godine. Prema nepotvrđenim informacijama, italijanska kompanija bi na godišnjem nivou izdvajala 1,5 miliona evra u sportskoj opremi, dok bi na račun našeg kluba stizalo još 1,8 miliona evra godišnje.

  Ukoliko do dogovora dođe, bio bi to jedan od najjačih ugovora o tehničkoj saradnji u ovom delu Evrope. U svakom slučaju, do kraja tekuće sezone gledaćemo naše fudbalere u opremi „Najk“.

  Partager via Gmail Yahoo! Pin It

  votre commentaire
 • photo
  Od ponedeljka 7/11/2011 će se naći u prodaji u svim Red Star Shop-ovima,replika dresovi koju je nosila slavna generacija u sezoni 1950-1951.
  Partager via Gmail Yahoo! Pin It

  votre commentaire
 •  

  NEVEROVATNO!!!

  Dres crvene zvezde koji je nosijo Darko Pancev u Bariju je prodat za 4'084€ na Ebay'u.

  e

   

  Partager via Gmail Yahoo! Pin It

  votre commentaire
 • Od danas!

  Novi dres trećа gаrniturа 2011/2012 u Red Star Shop'u.

   

  image

  Partager via Gmail Yahoo! Pin It

  votre commentaire


  Suivre le flux RSS des articles de cette rubrique
  Suivre le flux RSS des commentaires de cette rubrique