• Šta sve Zvezda dobija od Leđee?

  Srpski vicešampion biće ekskluziva italijanskog proizvođača sportske opreme, što će mu, pored unosnog ugovora, doneti i druge povlastice

  .13268853716944

  Pisanje MOZZART Sporta o promeni tehničkog sponzora Crvene zvezde (Najki - Leđea) potvrđeno je danas na Marakani!

  Fudbaleri crveno-belih od leta će i definitivno nositi dresove italijanskog proizvođača sportske opreme, saradnja će preliminarno biti sklopljena ovih dana, a zvanično potpisivanje ugovora trebalo bi da se obavi u maju.

  S obzirom na to da će Zvezda biti najzvučniji partner Leđee, to će joj, pored unosnog ugovora, obezbediti i dodatne povlastice...

  Kako smo vas već obavestili, crveno-beli će od Italijana dobijati 1.800.000 evra po sezoni, s tim što će dve trećine od te sume dobijati u "kešu"(1.200.000 evra), a ostatak u sportskoj opremi - ne samo za prvi tim, već i za sve mlađe kategorije, kao i za žensku ekipu.

  Osim toga, Zvezda neće nositi dresove koji se već nalaze u ponudi Leđee, već će imati status ekskluzivnog partnera, što znači da će moći, u saradnji s italijanskim proizvođačem, da kreira sopstvenu liniju, ne samo dresova, već i trenerki, majica, jakni i ostale opreme.

  Partager via Gmail Yahoo! Pin It

 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :