•  

  SALEDELIJA-SHOP MATCH WORN FOOTBALL SHIRT RED STAR BELGRADE

  MATCH WORN SHIRT 250€ / CONTACT MAIL BOX           (code ps01)

  SALEDELIJA-SHOPSALEDELIJA-SHOP

  MATCH WORN SHIRT  100€ / CONTACT MAIL BOX           (code us01)

   

   

  ORIGINAL SHIRT

  SALEDELIJA-SHOPSALEDELIJA-SHOP

  ORIGINAL SHIRT SIZE L 45€ / CONTACT MAIL BOX

  SALEDELIJA-SHOPSALEDELIJA-SHOP

  ORIGINAL SHIRT SIZE XL 35€ / CONTACT MAIL BOX

   SALEDELIJA-SHOP MATCH WORN FOOTBALL SHIRT RED STAR BELGRADE

  najveći izbor zvezdinih dresova na jednom mestu

  saledelija.kazeo.com

  Partager via Gmail Yahoo! Pin It

  votre commentaire
 • TRAŽIM SLEDEĆE DRESOVE 

   TRAŽIM SLEDEĆE DRESOVE     TRAŽIM SLEDEĆE DRESOVE     TRAŽIM SLEDEĆE DRESOVE

   TRAŽIM SLEDEĆE DRESOVE     TRAŽIM SLEDEĆE DRESOVE     TRAŽIM SLEDEĆE DRESOVE

   TRAŽIM SLEDEĆE DRESOVE     TRAŽIM SLEDEĆE DRESOVE     TRAŽIM SLEDEĆE DRESOVE

   

  Partager via Gmail Yahoo! Pin It

  votre commentaire
 • U ponedeljak, 26. juna, FK Crvena zvezda predstavio je nove dresove za narednu sezonu.

  540-dresovi-634.jpg

  Specijalni gost na promociji bio je Frančesko Martineli, sport-marketing menadžer firme „Makron“ koja je novi tehnički sponzor našeg kluba. Osim njega, medijima su se obratili i predsednik kluba Svetozar Mijailović, kao i direktor marketinga Goran Broćić.

  — Italijanska firma „Makron“ je poznati proizvođač sportske opreme. Taj brend je u poslednje vreme dosta aktivan u najznačajnijim fudbalskim ligama Evrope — Italiji, Engleskoj, Nemačkoj. Crvena zvezda bira partnere koji su svetski afirmisani. Ovaj ugovor sa firmom Makron potpisan je na pet godina. Osim dresova i opreme, ugovor sa Makronom predviđa i bonuse za ostvarene sportske uspehe. Postoji i komercijalna oprema koja obuhvata dresove, dukseve, majice... I Crvena zvezda od prodaje na stranom tržištu ima 10%, a na domaćem tržištu 20%. Makron je sponzorisanjem Crvene zvezde na našem tršitu zauzeo značajno mesto — istakao je Svetozar Mijailović.

  Frančesko Martineli je rekao da je ponosan što Makron započinje saradnju sa nekadašnjim prvakom Evrope i sveta.

  — Makron kao firma je veoma ponosna što je uz Crvenu zvezdu i što je na srpskom tržištu. Želeli smo da sponzorišemo klub u Srbiji kako bismo što bolje ušli na tržište i odabrali smo Crvenu zvezdu kao najveći klub u Srbiji. Makron je osnovan 1971. godine, i trenutno snabdevamo opremom preko 50 klubova, a među njima su Lacio, Kaljari, Nica, Kristal Palas, Stouk, Sporting iz Lisabona, Dinamo Bukurešt i još niz poznatih klubova. Dresovi se rade potpuno unikatno, pripremaju se samo za Crvenu zvezdu.Naša dugoročna strategija i jeste da se kroz saradnju sa većim klubom kasnije ponudi saradnja i manjim klubovima, ali trenutno smo fokusirani samo na Crvenu zvezdu i nemamo planova da sponzorišemo još neki klub na ovim prostorima — rekao je Martineli.

  Više tehničkih detalja o dresovima i saradnji otkrio je Goran Broćić, direktor Marketinga FK Crvena zvezda.

  — Nadam se da će Crvena zvezda i Makron imati uspešnu saradnju i da ćemo ostvariti značajne sportske uspehe. Uslovi i vrednost ugovora sa Makromom su značajno bolji nego što je to bio slučaj sa nekadašnjim tehničkim sponzorima. Pred vama su crveno-beli, beli i plavi dres. Beli dres ima poprečne bele pruge. Treći dres je plavi, nikakva crna boja nije dolazila u obzir i klub nikada tako nešto ne bi uradio jer mi smo svesni šta je Crvena zvezda. Bilo bi dobro da sledeći put kada imate neke nedoumice pozovete i proverite, a ne da na osnovu amaterske slike pišete tekstove kako Crvena zvezda izbacuje crni dres. Naši navijači moraj da znaju i da  postoje određeni parametri koje nama postavlja naš generalni sponzor Gasprom, a jedan od njih je to belo polje oko logotipa Gasproma. Njima je bitna vidljivost njihovog logotipa i zbog toga insistiraju na tome — objašnjava Broćić.

  Očekuje se da uskoro počne i prodaja nove opreme.

  — Oprema će biti dostupna na tržištu od 15. jula. Zvezda i Makron su pripremili i tri dodatne garniture koje će se koristiti u kvalifikacijama za Ligu Evrope, kao i u Kup utakmicama. Ostale stvari, majice, duksevi, već od sledeće nedelje će biti u prodaji.  Naručene su sve veličine, od najmanje za decu do XXXL veličine — otkrio je direktor marketinga.

  Partager via Gmail Yahoo! Pin It

  votre commentaire
 • Crvena zvezda odigraće još samo jednu takmičarsku utakmicu u dresovima iz prethodne sezone, a promocija novog dresa biće obavljena u revanš susretu sa Ludogorecom.

  Crvena zvezda dres
  Foto: redstarbelgrade.info
   
  Fudbalere Crvene zvezde za nedelju dana čeka prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a meč u Razgradu biće poslednji koji će crveno-beli odigrati u dresovima iz prethodne sezone.

  Promocija novog dresa za sezonu 2016/2017 zakazana je za početak avgusta, odnosno na dan revanš utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Ludogorecom.

  Tehnički partner Crvene zvezde potrudio se da najtrofejniji srpski klub u novu sezonu uđe sa jako lepim dresovima, a evo kako će izgledati garnitura za utakmice koje će branilac titule igrati na domaćim terenima.

   

  Šta kažu "Delije", da li im se dopada novi dres?
  Partager via Gmail Yahoo! Pin It

  votre commentaire